Ramen deuren luiken... Zorg voor uw gezin, wij zorgen voor uw huis.

In deze periode van covid-19 blijven we uw verzoeken deskundig en grondig behandelen. Snel een afspraak maken met een van onze adviseurs? Vertel ons in alle veiligheid over uw project! Wij passen ons aan door vergaderingen aan te bieden via VISIO CONFERENCE.

 

Nikal Chassis plaatst uw deuren en ramen in veilig voor U en uw gezin.

Wilt u een prijsaanbieding ?

Maak een afspraak en u wordt zo snel mogelijk benaderd door een van onze adviseurs.

Waarom kiezen voor Nikal Chassis ?

Stel je een wereld voor waarin je naar je zou worden geluisterd, gerespecteerd en geserveerd zoals je wilt.
Een wereld waarin u het beste advies kunt krijgen van UW interesses. Welkom bij Nikal Chassis.

Meer dan 25 jaar ervaring

Om u gemoedsrust te bieden, streven we u vooral naar uw tevredenheid. Daarom is ons primaire doel kwaliteit, zowel materiaal als afwerking.

100% Belgische productie

De ramen en deuren die wij verkopen worden in België gemaakt door leveranciers die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zeer korte levertijden

Bij Nikal Chassis zal het werk, naast korte levertijden, snel en netjes zijn. Ons doel: om u zo min mogelijk te storen.

Onze kortingen zijn echte kortingen

Sommige verhogen hun basisprijs om u grote percentages korting te laten schijnen. Dit is niet ons beleid. U betaalt de juiste prijs voor 100% Belgisch materiaal en een onberispelijke houding.

V. Defossez - Plancenoit

We zijn erg tevreden met onze nieuwe deur. Alles ging goed en geen slechte verrassing van de volgorde naar de pose. Effectief en punctueel volgen en installeren. De site is schoon en de afwerking is onberispelijk. We zullen niet aarzelen om u onze entourage aan te bevelen.

Y. Vanderlinden - Beersel

Mijn vrouw en ik zijn erg blij met het resultaat en de knowhow (en complementariteit) van uw technici. Bedankt aan je team voor de manier waarop ze dit project hebben behandeld en voor het halen van de deadline.

Y. Van Gasse - Ukkel

We zijn absoluut tevreden met de ramen geplaatst door het bedrijf Nikal, het is een bedrijf van alle vertrouwen. We moesten verschillende keren wijzigingen aanbrengen en ondanks dat respecteerden ze hun deadline...

Ch. Pierson - Ganshoren

Ik ben zeer tevreden met het werk van dit bedrijf, maar ook met de kwaliteit van hun onthaal en de gegeven informatie. Ik belde ze vele malen nadat het werk was gedaan en ik werd altijd begroet met beleefdheid en vriendelijkheid. De arbeiders zijn van een hoge kwaliteit en zeer respectvol.

J. Dubois - Sint-Jans-Molenbeek

Zeer betrouwbaar bedrijf. Hoogwaardige uitrusting en net werk. Vriendelijk en bekwaam personeel.

F. Ulens - Anderlecht

Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. Zeer goed advies - Net werk en kwaliteit.

L. Chacon - Ternat

Toegewijd personeel en kwaliteitswerk.

G. Terrana

Zeer goed advies, snelle installatie en uitrusting van zeer goede kwaliteit, zonder aarzeling adviseren!

Geneviève Banier - Braine L'Alleud

Keurig werk en zeer goede monitoring van A tot Z. Bedankt aan het hele team dat meer is echt leuk!

A. De Mets - Braine L’Alleud

Nikal Chassis werd mij door buren aanbevolen en ik moet toegeven dat de service zeer professioneel is: welkom, respecteer deadlines, schoon en netjes werk. Ik zal niet nalaten om Nikal Chassis op te roepen indien nodig.

Keelin Hemmeryckx - Waterloo

We waren zeer tevreden met onze ervaring met Nikal Chassis. Op commercieel niveau werd alles gedaan om ervoor te zorgen dat we onze ramen op schema hadden, wat vrij beperkt was. De prijs was zeer concurrerend in vergelijking met de concurrentie in Waterloo. De kwaliteit van het chassis is ook onverslaanbaar in vergelijking met andere concurrenten in Waterloo.

Qua plaatsing waren we aangenaam verrast door prachtige afwerkingen. Kortom, alles was in orde. We hebben 5 jaar geleden chassis besteld bij een directe concurrent in Waterloo (te beginnen met een B). Dat laatste was veel duurder, we hadden niet de deur die we hadden besteld, de verkoopvertegenwoordiger was nul en de afwerkingen waren veel minder mooi. Kortom, ik raad het Nikal Chassis aan voor alle inwoners van Waterloo en de omliggende gebieden!

Vorige slide
Volgende slide