Enkele prestaties van Nikal in België

Om Nikal Chassis voor uw werk te gebruiken, is het om samen te werken met zeer nauwgezette professionals over de kwaliteit van de voorgestelde apparatuur en de geboden service. We werken uitsluitend met Belgische partners en met Belgische normen, omdat het de verzekering is voor al onze klanten om het beste te hebben.

Ontdek hieronder enkele van onze prestaties in heel België. Luiken, ramen, deuren… PVC, hout of aluminium, we respecteren natuurlijk uw wensen, maar wij zijn er ook om u te adviseren in de beste van UW interesses. Afhankelijk van het type gebouw, helpen we u de beste prijs-kwaliteitverhouding te kiezen.

PVC ramen

Dankzij de Linktrusion-technologie zijn Deceuninck Zendow # neo deuren en ramen efficiënte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen en de hoogste verwachtingen op het gebied van prestaties, esthetiek en duurzaamheid.

Het geheim van de hoge isolatiecoëfficiënt van de Deceuninck Zendow # neo-profielen ligt in de kern van het materiaal, vervaardigd met behulp van de Linktrusion-technologie. Deze technologie brengt de meest uiteenlopende oplossingen samen om een origineel concept te vormen, waarbij nieuwe en traditionele materialen, innovatieve elementen en bewezen technologieën worden gecombineerd. Resultaat: een uniek concept dat het beste van beide werelden samenbrengt.

Aluminium ramen

Nikal Chassis werkt samen met Reynaers Aluminium: een toonaangevende leverancier van innovatieve en duurzame aluminium kozijnen voor de Europese bouwsector.

Energie-efficiëntie en duurzame ontwikkeling zijn belangrijke aandachtspunten bij de ontwikkeling van haar producten. Naast de marketing van verschillende standaardoplossingen, ontwerpen we ook op maat gemaakte systemen voor individuele, commerciële en industriële projecten. Onze kwaliteitssystemen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van comfort, veiligheid, bouwkundig ontwerp en energie-efficiëntie.

Houten ramen

PVC schuifdeuren

PVC garagedeuren

PVC deuren

Houten deuren